Oala Sub Presiune Chili

Oala Sub Presiune Chili
Oala sub presiune Chili necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $ 3.93 pe portie. O porție conține 838 calorii, 97G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, uleiul de arahide, ardeii chipotle în sosul adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 96%. Rețete similare sunt Oala Sub Presiune Chili, Oala Sub Presiune Linte Chili, și Oala Sub Presiune Carne De Vânat Chili.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați carnea într-un bol mare de amestecare și aruncați cu uleiul de arahide și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Încălziți o oală sub presiune cu fund greu de 6 litri la foc mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați carnea în 3 sau 4 loturi și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 2 minute pe lot. După ce fiecare lot este rumenit, așezați carnea într-un castron mare curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
După ce toată carnea s-a rumenit, adăugați berea în aragaz pentru a degrada oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Răzuiți bucățile rumenite din fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați carnea înapoi la oala sub presiune împreună cu salsa, chipsuri de tortilla, ardei chipotle, sos adobo, pastă de roșii, pudră de chili și chimen măcinat și amestecați pentru a combina. Blocați capacul în poziție conform instrucțiunilor producătorului. Când aburul începe să șuieră din aragaz, reduceți căldura la minim, suficient pentru a menține un fluier foarte slab. Gatiti timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Scoateți din căldură și eliberați cu grijă aburul.
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Galben pal cu accente aurii. Aromă cu intensitate bună, fructe albe coapte, cum ar fi mere și piersici. Note de anason, fenicul. Reminiscențe de note de patiserie, drojdie și flori uscate. Nuci uscate. Unul experimentează munca de peste cinci ani de îmbătrânire pe drojdie.Pe palat, larg la intrare, plin și cremos pe palat. Gros și catifea. Florile albe uscate și aromele de fructe revin pe palat. Aciditatea sa bună oferă un finisaj revigorant și de durată.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista