Oală Likker Supa
Supa Pot Likker este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 348 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână vin, piper, crutoane de pâine de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Oală Likker Supa, Oală Likker Supa, și Supă De Lichior (Likker).
Instrucțiuni
Aduceți șuncă de șuncă și 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se fierbe 5 minute; scurgere. Rezerve de rezervă; ștergeți cuptorul olandez curat.
Sotati ceapa si morcovul in ulei incins in cuptorul olandez la foc mediu 4-5 minute sau pana se inmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Adăugați vin; gatiti, amestecand ocazional, 2 minute sau pana cand vinul este redus la jumatate.
Adăugați cocoși, 8 căni de apă, sare și piper roșu zdrobit în amestecul de ceapă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 3 ore sau până când cârligele de șuncă sunt fragede.
Îndepărtați cârligele și lăsați să se răcească 30 de minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele.
Transferați carnea într-un recipient etanș; acoperiți și răciți. Se acoperă cuptorul olandez cu capac, și supa rece 8 ore.
Degresați și aruncați grăsimea din supă în cuptorul olandez. Se amestecă bulionul de carne și legume.
Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă treptat în collards. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 până la 50 de minute sau până când colturile sunt fragede.
Se servește cu crutoane de pâine de porumb.
Bucătărie Express Oală Likker supa:omite șuncă și sare. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, sotând 1/2 lb. carne de porc dezosată afumată, tocată, cu ceapă și morcov. Se amestecă 2 linguri. baza de supă de șuncă jarred, bulion, 8 căni de apă și piper roșu. Aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în collards; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când collards sunt fragede. Prep: 20 min., Bucătar: 53 min.
Supă spaniolă de fasole albă și albă: omiteți șuncă, bulion, sare și piper roșu. Saut 1/2 livre. chorizo afumat, tocat, în cuptorul olandez la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cu o lingură cu fante; ștergeți cuptorul olandez curat. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, sotând 1 cartof mediu, cubulete, cu ceapă și morcov. Se amestecă în 1 (48-oz.) container bulion de pui. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 6, înlocuind 1/2 (16 oz.) pachet kale proaspete, spălate și împodobite, pentru collards, și amestecând în chorizo cu kale. Se amestecă 1 (5-oz.) poate fasole albă, clătită și drenată și, dacă se dorește, 1 (14-oz.) poate supa de pui în ultimele 5 minute de gătit. Omiteți Crutoanele De Pâine De Porumb. Această supă consistentă face o masă minunată de la sine sau o servește cu pâine crustă și brânză (ne place Manchego). Prep: 20 min.; Bucătar: 1 oră, 6 min.