Oală Likker Supa

Oală Likker Supa
Supa Pot Likker este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 348 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână vin, piper, crutoane de pâine de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Oală Likker Supa, Oală Likker Supa, și Supă De Lichior (Likker).

Instrucțiuni

1
Aduceți șuncă de șuncă și 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se fierbe 5 minute; scurgere. Rezerve de rezervă; ștergeți cuptorul olandez curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Sotati ceapa si morcovul in ulei incins in cuptorul olandez la foc mediu 4-5 minute sau pana se inmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați vin; gatiti, amestecand ocazional, 2 minute sau pana cand vinul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați cocoși, 8 căni de apă, sare și piper roșu zdrobit în amestecul de ceapă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 3 ore sau până când cârligele de șuncă sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Îndepărtați cârligele și lăsați să se răcească 30 de minute.
6
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați carnea într-un recipient etanș; acoperiți și răciți. Se acoperă cuptorul olandez cu capac, și supa rece 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Degresați și aruncați grăsimea din supă în cuptorul olandez. Se amestecă bulionul de carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă treptat în collards. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 45 până la 50 de minute sau până când colturile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
10
Se servește cu crutoane de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
CrutoaneCrutoane
11
Bucătărie Express Oală Likker supa:omite șuncă și sare. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, sotând 1/2 lb. carne de porc dezosată afumată, tocată, cu ceapă și morcov. Se amestecă 2 linguri. baza de supă de șuncă jarred, bulion, 8 căni de apă și piper roșu. Aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în collards; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când collards sunt fragede. Prep: 20 min., Bucătar: 53 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc DezosatăCarne De Porc Dezosată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Collard GreensCollard Greens
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Supă spaniolă de fasole albă și albă: omiteți șuncă, bulion, sare și piper roșu. Saut 1/2 livre. chorizo afumat, tocat, în cuptorul olandez la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
13
Scoateți cu o lingură cu fante; ștergeți cuptorul olandez curat. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, sotând 1 cartof mediu, cubulete, cu ceapă și morcov. Se amestecă în 1 (48-oz.) container bulion de pui. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 6, înlocuind 1/2 (16 oz.) pachet kale proaspete, spălate și împodobite, pentru collards, și amestecând în chorizo cu kale. Se amestecă 1 (5-oz.) poate fasole albă, clătită și drenată și, dacă se dorește, 1 (14-oz.) poate supa de pui în ultimele 5 minute de gătit. Omiteți Crutoanele De Pâine De Porumb. Această supă consistentă face o masă minunată de la sine sau o servește cu pâine crustă și brânză (ne place Manchego). Prep: 20 min.; Bucătar: 1 oră, 6 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fasole AlbăFasole Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Collard GreensCollard Greens
CrutoaneCrutoane
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
KaleKale
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 23 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista