Oală fierbinte chineză de carne de vită și legume

Oală fierbinte chineză de carne de vită și legume
Oală fierbinte chineză de carne de vită și legume este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 304 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Dacă aveți la îndemână bețișoare de scorțișoară, spanac, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare sunt O Oală De Vită Enchilada Caserola, Legume Chinezești În Pergament, și Pui și legume chinezești.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați jumătate de carne de vită, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, ghimbirul, anasonul și usturoiul la tigaie; saut 30 de secunde. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 3/4 căni de apă și următoarele 5 Ingrediente (2 3/4 căni de apă prin bețișoare de scorțișoară) și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
ApăApă
5
Adăugați napii și morcovii; se fierbe timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
NapNap
6
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb; se adaugă la amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați spanac; acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până se ofilesc. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
SpanacSpanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista