Oală De Cârnați Fierbinte

Oală De Cârnați Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o oală fierbinte de cârnați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.14 pe portie. O porție conține 422 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei chile, cârnați de porc măcinat picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oală De Orez Cu Cârnați Andouille, O Oală Cheesy Cârnați Penne, și O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu, gătiți cârnații în bere până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Într-un vas mare de copt, amestecați cârnați, cartofi, ardei gras verde, ardei gras roșu, ardei gras galben, ceapă dulce, ceapă roșie, ardei jalapeno, ardei habanero, ardei iute roșu, ceapă verde și usturoi. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră sau până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista