Nuci de boabe și Crunch de semințe
Berry nuci și semințe Crunch este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 179 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr brun, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, Semințe de dovleac condimentate și Crunch de caju, și Cottage Berry Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Încălziți zahărul brun într-o cratiță la foc mediu-mic până se topește; amestecați nucile și semințele de susan până când nucile sunt acoperite cu zahăr și semințe de susan.
Transferați nucile acoperite pe foaia de copt pregătită; se lasă deoparte până se răcește.
Amestecați nucile acoperite, semințele de dovleac, semințele de floarea soarelui și afinele împreună într-un bol.