Nucă De Cocos-Trufe Cremă Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trufele cu cremă de nucă de cocos-Irlandeză. O porție conține 711 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, nucă de cocos, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Trufe Cu Cremă Irlandeză, Bailey ' s Irish Cream Truffles, și Trufe De Ciocolată Albă Cremă Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți frișca la fierbere într-un 1-qt. cratiță la foc mare.
Așezați bucăți de ciocolată dulce-amărui într-un castron rezistent la căldură.
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă ușor până se topește și se omogenizează. (Dacă ciocolata nu se topește complet, puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă untul înmuiat și lichiorul de cremă irlandeză.
Întindeți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește 1 oră.
Scoateți din frigider și lăsați să stea 20 de minute. Formați amestecul în bile de 1 inch (aproximativ 2 lingurițe. pe minge).
Se rulează în nucă de cocos mărunțită. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Împachetați-le în: cutii pătrate Hip 2b (85 cenți; thinkgarnish.com)