Nucă de cocos Pavlova cu Mousse de ciocolată și banane
Coconut Pavlova cu Mousse de ciocolată și banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nucă De Cocos Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Și Banane, Mousse de Avocado de ciocolată neagră cu banane caramelizate cu nucă de cocos, și Strawberry Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți 11/2 căni de nucă de cocos pe o foaie mare de copt. Toast până la aur, amestecând de două ori, aproximativ 15 minute. Mișto. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Tapetați o altă foaie mare de copt cu folie. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se formează vârfuri tari. Bateți în 1/4 cană de apă clocotită, câte 1 lingură, bătând până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți în 1 cană de nucă de cocos prăjită. Lingurați bezea pe centrul foii de copt pregătite și întindeți-o pe un cerc cu diametrul de 9 inci, cu margini ușor ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
4
Se presară cu restul de 1/2 cană de nucă de cocos neprăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
5
Coaceți meringue 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F și coaceți până când este uscat și crocant în exterior și tocmai gătit în interior, aproximativ 1 oră. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați meringue să stea în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți gălbenușurile de ou, 2 linguri de zahăr, unt, 2 linguri de apă și rom într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Zahăr
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Bateti pana cand termometrul introdus in amestec registre 160 F, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Bateti
3
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Opriți focul; lăsați vasul peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți 1/3 de albușuri în amestec de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Scoateți din peste apă și lăsați mousse să se răcească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Bateți frisca într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați bezea pe platou.
8
Întindeți mousse peste centrul bezea; deasupra cu banane feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți frisca peste banane și răciți cel puțin 20 de minute și până la 3 ore.