Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Nu Lackin 'pe Blackenin' somn ar putea fi o reteta super pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 327 calorii. Dacă aveți la îndemână sare de mare, unt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Catfish Courtbouillon, Prăjituri De Somn, și Sandwich Cu Somn.
Instrucțiuni
1
Pe o farfurie, amestecați paprika, cayenne, cimbru, praf de chili, praf de usturoi, chimen, sare și piper pentru amestecul de condimente înnegrite. Dragați fileurile de somn în amestecul de condimente și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Fileuri De Somn
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Cimbru
2
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie sotată la foc mare până când este "alb fierbinte".
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei în tigaie. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați fileuri de somn și gătiți pe fiecare parte, aproximativ 2 până la 3 minute. Gatiti in loturi, daca este necesar, si transferati fileurile fierte intr-un cuptor preincalzit de 200 de grade F in timp ce gatiti fileurile ramase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Pentru a servi, acoperiți fiecare file cu 1/2 lingură de unt și serviți cu pene de lămâie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.