Nu în fiecare zi afumat coaste de porc de rezervă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1467 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,47 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, carne de porc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Nu În Fiecare Zi Afumat Coaste De Porc De Rezervă, Coaste De Rezervă Afumate, și Coaste De Rezervă Glazurate Afumate.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, pudra de chili, boia de ardei, piperul negru, 2 linguri de usturoi praf, 2 lingurițe de ceapă praf, sare kosher, chimen, scorțișoară, condimente jalapeno și piper cayenne. Frecați generos pe carnea de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Coaste De Porc De Rezervă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură indirectă sau preîncălziți un fumător la 250 de grade F (120 de grade C). În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți sosul de mop. Într-un castron mediu, amestecați împreună cidrul de mere, oțetul de mere, 1 lingură de ceapă pudră, 1 lingură de usturoi pudră, suc de lămâie, jalapeno, sos de ardei iute, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Cidru De Mere
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Când cărbunii sunt cenușii și cenușii, așezați 2 mână de așchii de lemn înmuiate direct pe ele.
4
Așezați coastele pe grătar grătar partea osului în jos. Acoperiți și gătiți timp de 3 1/2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Adăugați mai mulți cărbuni după cum este necesar. Ungeți cu sosul de mop și aruncați mână de așchii de lemn înmuiate pe cărbuni în fiecare oră. Păstrați temperatura grătarului sau a fumătorului să nu scadă sub 225 grade F (110 grade C). Coastele se fac atunci când frecarea a creat o coajă minunată crocantă înnegrită, iar carnea s-a îndepărtat de os. Aruncați orice sos de mop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)