Nou Clasic Fleică

Nou Clasic Fleică
Noua fleică clasică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ceapă, ciuperci cu buton, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată, Fleică Clasică, și Fleică Clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și ciupercile și gătiți până când lichidul se evaporă și ciupercile încep să se rumenească aproximativ 8 minute. Amestecați morcovii, pasta de roșii, cimbrul și usturoiul și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un castron mare combinați carnea de vită, ovăzul, ouăle, sosul Worcestershire, amestecul de ciuperci, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă până se combină bine.
6
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci și formați-l într-o pâine de aproximativ 5 inci lățime și 2 inci înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Într-un castron mic bateți sosul de roșii, melasa și muștarul și turnați peste fleică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Gatiti carnea pana cand un termometru pentru carne inregistreaza 160 de grade, aproximativ 55-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Dimensiune de servire: o felie groasă de 1 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista