Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați nodurile de ierburi de usturoi cu unt. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noduri de usturoi și plante medicinale, Brown Unt Plante Medicinale Usturoi Noduri, și Unt brun ușor și noduri de usturoi din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți rețeta pentru aluat simplu de Pizza. În timp ce aluatul crește, pregătiți ingredientele rămase pentru nodurile de usturoi și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă untul cu cimbru, rozmarin, 2 linguri de parmezan și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
3
Întoarceți aluatul înălțat pe o suprafață înmuiată. Întindeți aluatul într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Întindeți jumătate din amestecul de unt pe jumătate din aluat. Apoi pliați aluatul în jumătate, acoperind untul cu aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Folosind o roată de pizza, împărțiți aluatul în 18 benzi. Mai întâi tăiați prin mijloc, apoi puteți tăia fiecare jumătate în 9 bucăți. Întindeți fiecare bandă și legați-o într-un nod și trageți capetele sub centrul nodului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați nodurile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Presărați nodurile cu o parte din parmezan și coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Odată ce nodurile ies din cuptor, ungeți-le cu untul topit și presărați-le cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți cald și bucurați-vă!
11
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați apa caldă, drojdia și zahărul. Lăsați drojdia să se dizolve și să înflorească, aproximativ 5 minute. Odată înflorit, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
12
Între timp, în vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul cu palete, combinați făina și sarea. Curgeți în amestecul de apă / drojdie și pe măsură ce aluatul începe să se unească, treceți la un atașament cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să frământe, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se elibereze din părțile laterale ale bolului, 1 până la 3 minute. Ar trebui să puteți atinge aluatul și să nu aveți aluatul lipit de degete. După ce aluatul s-a frământat și s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, scoateți aluatul din bol pe o suprafață de lucru înmuiată și, cu mâinile făinoase, continuați să-l frământați cu mâna timp de 1 până la 2 minute. Apoi formați aluatul într-o bilă rotundă și așezați-l într-un bol mare pulverizat cu spray antiaderent. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă a bucătăriei dvs. până când își dublează dimensiunea, 1 1/2 până la 2 ore. După ce aluatul a crescut, este gata să fie gătit oricum doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Un Praf Mare De Sare Fină
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Notele bucătarului: acest aluat este aluat umed, păstrați făina de bancă gata și asigurați-vă că faceți făină pe mâini atunci când lucrați cu aluatul. Ai încredere în intestinul tău ca bucătar, dacă aluatul se udă, adaugă mai multă făină, dacă este prea rigid, adaugă puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Zahărul este folosit pentru a hrăni drojdia care va ajuta aluatul să crească. Făina de pâine vă va oferi o textură mai masticabilă, deoarece făina are mai mult gluten. Nu trebuie să folosiți un termometru pentru a obține temperatura apei, ar trebui să se simtă cald la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)