Niblete de porumb la grătar cu unt de var și piper negru crăpat
Nibletele de porumb la grătar cu unt de var și piper negru crăpat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.11 pe portie. O porție conține 220 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, suc de lime, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată de fasole neagră, porumb și ardei roșu cu vinetă Cilantro de tei, Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo, și Asiago Și Biscuiți Cu Piper Negru Crăpat.
Instrucțiuni
Ungeți porumbul cu ulei de măsline, condimentați cu sare, așezați pe grătar și grătați până când sunt ușor aurii pe toate părțile.
Încălziți untul într-o tigaie medie și adăugați sucul de lămâie.
Adăugați nibletele de porumb și gătiți timp de un minut.