Negrese Mexicane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies Mexicani. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 339 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată cu lapte, ciocolată, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Negrese Mexicane, Negrese Mexicane, și Negrese Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.tapetați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, extinzând folia peste laturi. Se amestecă ciocolata neîndulcită și untul într-o cratiță mare și grea, la foc mic, până se topesc și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Bateți zahărul, scorțișoara și sarea.
Bateți ouăle, câte 1, apoi vanilia. Continuați să bateți până când aluatul este neted, aproximativ 2 minute.
Adăugați făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă aluat în tigaie pregătit, suprafață de netezire.
Coaceți până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Bateți zahărul, smântâna și untul într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până când amestecul este neted și ajunge să fiarbă.
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie. Se răcește 10 minute.
Bateți până când este suficient de gros pentru a se răspândi.
Se întinde peste brownie.
Lăsați să stea până se topesc, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Folosind folie ca ajutor, life brownie din tigaie.
Tăiați brownie în 16 pătrate.
Se servește rece sau la temperatura camerei.