Nectarine Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Nectarine Tarte Tatin. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 285 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Peach-Nectarine Tarte Tatin, Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), și Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați 1 nectarină în jumătate. Un sfert de nectarină jumătate și restul de 6 nectarine.
Combinați zahărul, apa și sucul într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul este auriu (nu amestecati).
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Așezați nectarina pe jumătate, tăiată cu fața în jos, în centrul amestecului de zahăr; aranjați sferturile de nectarină, tăiate cu fața în jos, în jurul centrului. Întoarceți tigaia la foc mediu. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand amestecul de zahar este bule (nu amestecati).
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute.
Rulați aluatul de plăcintă într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul peste amestecul de nectarine, potrivind aluatul între nectarine și tigaie.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute. Răsturnați cu grijă tarta pe o farfurie de servire.