Nectarine, mure și pecan Sundaes
Rețeta Nectarine, mure și pecan Sundaes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, nectarine cuburi, bucăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată de Bourbon-nectarină cu crutoane de tort, Înghețată de Bourbon-nectarină cu crutoane de tort, și Nectarine Blackberry Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Piure de mure în procesor.
Transferați piureul în sită peste castron și strecurați, apăsând cu spatula de cauciuc pentru a extrage cât mai multă pulpă și suc. Îndulciți sosul după gust.
Faceți înainte: sosul de mure se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Așezați nectarinele într-un castron mediu. Îndulciți după gust, aruncând cu zahăr 1 lingură la un moment dat.
Lăsați să stea 15 minute. Puneți puțin sos în partea de jos a 6 feluri de mâncare sundae. Se acoperă cu 2 linguri de nectarine, niște nuci pecan, 2 linguri de înghețată, mai mult sos de mure și mai multe nectarine.
Se presară cu nuci pecan rămase.