Navajo Fry pâine cu Chili

Navajo Fry pâine cu Chili
Reteta Navajo Fry pâine cu Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această pâine are 579 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ulei de măsline, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Navajo Fry Pâine, Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană, și Tacos Navajo al mamei și pâine prăjită indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți CHILI: într-un castron rezistent la căldură, acoperiți ancho-ul cu 2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți porcini într-un castron mic și acoperiți cu restul de 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați ambele să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
4
Scoateți ancho-ul din lichidul de înmuiere și aruncați tulpina și semințele. Tăiați fin chile; rezervați lichidul de înmuiere. Frecați porcini pentru a îndepărta orice granulație și tocați-le fin; rezervați lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Adăugați jumătate din bivolul măcinat într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Căutați carnea la foc mare timp de 3 minute fără a agita; lăsați carnea în bucăți mari. Amestecați ușor carnea și continuați să o rumeniți încă 2 minute. Folosind o lingură pliată, transferați carnea pe o farfurie; rumeniti carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bizon La SolBizon La Sol
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Adăugați pudra de chile și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați amestecul de pastă de roșii, bulionul de pui, ancho și porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
12
Adăugați lichidele de înmuiere ancho și porcini, oprindu-vă când ajungeți la orice granulație din partea de jos. Se condimentează cu un vârf mare de sare și se fierbe la foc moderat până când sosul se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute. Amestecați ușor carnea și orice sucuri acumulate și condimentați cu sare și piper. Reîncălziți chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Faceți pâinea prăjită: Cerneți împreună făina, făina de porumb, praful de copt și sarea. Cu o lingură de lemn, amestecați în apă până când tocmai amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
14
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 inci de ulei la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Ungeți o cană de măsurare de 1/2 cană cu ulei și pregătiți 2 linguri de lemn. Scoateți o porție de 1/2 cană din aluat în uleiul fierbinte, apoi folosiți cele 2 linguri pentru a întinde cu grijă aluatul pe un disc de 6 până la 7 inci. Se prăjește pâinea până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; coborâți focul dacă uleiul devine prea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
16
Se scurge pe prosoape de hârtie și se transferă pe o farfurie. Se acoperă cu chili și se servește imediat. Repetați pentru a face încă 7 pâine prăjită și serviți cu chili-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
17
Faceți înainte: chili-ul poate fi refrigerat până la 3 zile; reîncălziți ușor. Aluatul de pâine prăjită poate sta la temperatura camerei până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista