Napoleoni proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă
Napoleonii proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 603 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână frișcă, extract de vanillan, conserve de mure și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mousse de mure și Napoleoni de miere-Tuile, Phyllo Napoleons Cu Sos De Mure Și Cremă De Vanilie, și Napoleoni cu cremă de ciocolată și zmeură proaspătă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. folosind mixerul electric, bateți crema de brânză, 1/4 cană zahăr pudră și vanilie într-un castron mediu până devine pufos. Folosind aceleași bătăi, bateți frișca într-un alt bol mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frisca în amestecul de brânză cremă în 3 adăugiri. Acoperiți mousse și refrigerați.
Întindeți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 14x10 1/2 inch.
Tăiați foaia în douăsprezece pătrate de 3 1/2 inch. Pierce pătrate peste tot cu furculiță. Cerneti 1/4 cana zahar pudra peste patrate.
Așezați pătratele pe foaia de copt unsă.
Coaceți 12 minute. Folosind spatula metalică, aplatizați pătratele și continuați să coaceți până când sunt crocante și rumenite, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește pătratele de patiserie pe foaie.
Se încălzește conservele într-o cratiță mică până se topește.
Transferați în castron mediu.
Adăugați fructe de pădure și aruncați pentru a acoperi.
Așezați 6 pătrate de patiserie pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu 1/4 cană de mousse. Se acoperă cu 6 până la 8 fructe de pădure. Acoperiți cu pătratele de patiserie rămase. Praf Napoleoni cu restul de 1/4 cană zahăr pudră. Completați fiecare cu crenguță de fructe de pădure și mentă.
Așezați napoleonii pe farfurii.
Serviți, trecând boabele rămase.