Napoleoni De Rubarbă

Napoleoni De Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii cu rubarbă. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 843 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de jeleu de coacăze, zahăr pudră, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Napoleoni de căpșuni-rubarbă cu înghețată Creme Fraiche, Napoleonilor, și Portabella Napoleons.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Folosind 1/2 lingură de unt, unt Generos 1 foaie de copt. Desfaceți patiseria pe suprafața de lucru; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Rulați produse de patiserie la pătrat de 11 inci. Tăiați marginile pentru a forma un pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Tăiați pătratul în patru pătrate de 5 inci.
4
Tăiați pătratele în diagonală în jumătate pentru a forma 8 triunghiuri.
5
Transferați triunghiurile, cu partea de zahăr în sus, pe foaia de copt pregătită. Folosind restul de 1 1/2 linguri de unt, unt Generos partea inferioară a celei de-a doua foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Așezați a doua foaie, cu unt în jos, deasupra triunghiurilor de patiserie.
7
Coaceți triunghiurile de patiserie 15 minute; apăsați foaia de copt superioară în jos pentru a aplatiza.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Coaceți până când produsele de patiserie se rumenesc, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți foaia de copt superioară. Folosind spatula metalică, transferați produse de patiserie în raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Combinați rubarba, 2/3 cană zahăr, suc de portocale, amidon de porumb și coaja de portocală rasă într-o cratiță medie; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 10 minute. Gatiti la foc mediu-mare pana cand rubarba este frageda, dar inca intacta, amestecand usor, aproximativ 7 minute. Amestecați ușor jeleul de coacăze roșii. Se răcește 5 minute. (Produsele de patiserie și umplutura pot fi preparate cu 1 zi înainte. Păstrați produsele de patiserie etanșe la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați umplutura. Reîncălziți umplerea înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
RubarbăRubarbă
3
Aranjați 1 triunghi de patiserie pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu umplutură de rubarbă, apoi rămânând 4 triunghiuri de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
4
Se presară cu zahăr pudră. Scoateți înghețată alături de fiecare napoleon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
înghețatăînghețată
5
Garnisiți cu benzi de coajă de portocală și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MentăMentă
6
Serviți napoleonii imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista