Napoleonii Caramel-Apple ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 535 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mere escalloped stouffer, apă, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Napoleoni Caramel Pecan, Napoleoni cu Caramel de ciocolată și căpșuni, și Napoleoni De Mango Cu Caramel Și Smântână.
Instrucțiuni
1
Desfaceți 1 foaie de patiserie și tăiați-o în 9 (3 1/3 inch) pătrate.
2
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 10 până la 13 minute; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Dezghețați merele escalopate în cuptorul cu microunde la mediu (50% putere) timp de 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Lăsați să stea 2 minute. Pune deoparte.
6
Încălziți frisca într-o cratiță medie la foc mic; scoateți smântâna de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Gatiti zaharul, 1/4 cana de apa si sucul de lamaie la foc mediu, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute sau pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar. Se toarnă treptat amestecul de zahăr în frișcă, amestecând continuu. Gatiti la foc mediu 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Suc De Lămâie
Zahăr
Apă
8
Împărțiți fiecare orizont pătrat de patiserie în jumătate.
9
Puneți jumătățile inferioare uniform cu 2 linguri de mere escalopate. Lingurați jumătate de sos de caramel uniform pe jumătăți și presărați uniform cu jumătate de nuci pecan. Repetați procedura.