Muschiulet de vita la gratar pe toasturi Focaccia

Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da muschiulet de vita la gratar pe Focaccia toasturi un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 126 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, maioneză, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Muschiulet de vita la gratar cu ceapa de primavara la gratar, Sandwich-Uri De Carne De Vită La Grătar, și Muschiulet De Vita La Gratar & Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați roșiile într-o tigaie, stropiți cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand rosiile s-au prabusit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Stropiți usturoiul cu ulei de măsline, înfășurați-l în folie și coaceți-l până la moale, aproximativ 30 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți usturoiul moale pe o tăietură. Îndepărtați acele din rozmarin, adăugați-le la usturoi și tocați-le împreună.
Se toarnă 1 cană de ulei de măsline într-un castron mic; adăugați amestecul de usturoi și rozmarin și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine. Puneți deoparte până când sunteți gata de grătar.
Char exteriorul piperului sub broiler sau peste o flacără de gaz. Puneți-l într-un castron și acoperiți-l cu folie de plastic. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, semințe, și se taie și pune-l într-un blender.
Adăugați maioneza și pasta de chili; procesați până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper; la frigider până este gata de utilizare. (Poate fi făcută cu o zi înainte.)
Scoateți carnea din frigider cu aproximativ 1/2 oră înainte de a o grăta.
Ungeți-l cu o parte din uleiul de măsline aromat și condimentați-l generos cu sare și piper. Grătați filetul, întorcându-se frecvent, până când carnea este rară sau medie rară, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți pe un platou și lăsați-l să se odihnească 5 minute, perindându-l cu uleiul de măsline aromat.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Pentru a servi, puneți o parte din maioneza aromată pe o bucată de pâine prăjită focaccia. Topiți-l cu o felie subțire de carne de vită și lingură pe unele dintre roșiile prăjite.
Garnisiți cu câteva frunze de rucola și serviți.
* Nota bucătarului: cereți măcelarului dvs. să curățe pielea grasă și argintie de pe filet și să o lege.