Muschiulet de vita cu Shiitake-sos de vin rosu
Muschiulet de vita cu Shiitake - sos de vin rosu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de fripturi de mușchi de vită, bulion de vită mai puțin sodiu, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, Muschiulet de vita cu sos de vin rosu, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Vin Rosu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu; adăugați șobolani, usturoi și ciuperci. Saut 2 minute.
Adăugați vin, 1/2 cană bulion de vită, cimbru, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 7 minute, amestecând ocazional și răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați amidonul de porumb și restul de 1/2 cană de bulion de vită într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Întoarceți fripturile la tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Scoateți și aruncați cimbru.