Muschiulet de vita cu Shiitake - sos de vin rosu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de fripturi de mușchi de vită, bulion de vită mai puțin sodiu, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, Muschiulet de vita cu sos de vin rosu, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Vin Rosu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați fripturile uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați fripturi; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți căldura la mediu; adăugați șobolani, usturoi și ciuperci. Saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați vin, 1/2 cană bulion de vită, cimbru, restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 7 minute, amestecând ocazional și răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Combinați amidonul de porumb și restul de 1/2 cană de bulion de vită într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Întoarceți fripturile la tigaie și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe