Muschiulet de porc la gratar cu glazura de Guava si portocala-Habanero Mojo

Muschiulet de porc la gratar cu glazura de Guava si portocala-Habanero Mojo
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Filetul de porc la grătar cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1360 calorii, 191g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $10.23 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, suc de portocale, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Încercați Filet de porc la grătar a la Rodriguez cu glazură de Guava și portocaliu-Habanero Mojo, Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Guava La Grătar Cu Portocaliu Habanero Moj, și Filet de porc cu glazură picantă de Guava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți carnea de porc cu ulei și condimentați cu sare, piper și chimen, după gust. Grătar timp de 3 până la 4 minute. Întoarceți filetele și ungeți cu glazură de guava și gătiți încă 4 până la 5 minute, perindând cu glazură la fiecare câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GuavaGuava
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți din grătar, periați cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați în felii groase de 1/2 inci și stropiți cu mojo-ul portocaliu-Habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Garnisiți cu crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Bateți ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o cratiță, combinați sucurile de citrice, ceapa, usturoiul, habanero și chimenul. Gatiti la foc mediu pana se reduce cu 1/2 si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec rosa cu un 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista