Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de porc la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ketchup, ulei vegetal, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Muschiulet De Porc La Gratar, Muschiulet De Porc La Gratar, și Filet De Porc Chinezesc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Fulgi De Legume
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 4 minute, amestecand constant. Se amestecă zahărul brun, oțetul, ketchupul și sosul de soia; aduceți la fierbere. Gatiti 6 minute. Procesați amestecul până se omogenizează. Rezervați 6 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Usturoi
Ceapă
Sos
3
Presărați filetele de porc cu sare; ungeți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Sos
Sare
4
Așezați carnea de porc pe un grătar cu ulei. Grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când termometrul înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute. Felie.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec rosa cu un 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.