Muschiulet De Porc La Gratar

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de porc la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $ 5.46 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare kosher, frunze de coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc umplut peste Kale la grătar stropit cu whisky de piersici la grătar Beurre Blanc, și Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați filetul de porc din orice exces de grăsime și piele argintie.
Așezați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea, sarea și praful de usturoi într-un borcan mic, acoperit și agitați pentru a combina.
Turnați jumătate din amestecul de marinată într-o pungă resigilabilă de 1 galon, adăugați ardeiul chipotle și deplasați-vă pentru a combina.
Adăugați filetul de porc în pungă și sigilați, îndepărtând cât mai mult aer posibil și puneți-l într-un recipient pentru a prinde orice scurgeri. Marinați la frigider timp de 6 până la 24 de ore, rotind punga la jumătatea timpului.
Așezați marinada rămasă într-un recipient acoperit și refrigerați până când este gata de utilizare.
Scoateți filetul din pungă și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul.
Scoateți marinada rezervată din frigider.
Umpleți un demaror mare de coș de fum cu cărbune natural și lumină. Odată ce cărbunele este cenușiu și alb, aproximativ 30 de minute, aruncați cărbunele fierbinte pe cel mai mic grătar al grătarului și întindeți-l într-un strat uniform folosind clești extra-lungi.
Așezați grătarul de gătit înapoi pe grătar și acoperiți cu capacul; încălziți grătarul la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Scoateți filetul din pungă și așezați-l în centrul grătarului. Aruncați punga cu marinată. Acoperiți și gătiți timp de 12 până la 15 minute, rotind la fiecare 1 1/2 până la 2 minute, până când filetul atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Scoateți filetul de pe grătar și așezați-l pe o bucată mare de folie de aluminiu grea pliată la margini pentru a crea un coș și turnați marinada rezervată. Înfășurați bine și odihniți-vă timp de 10 minute.
Scoateți la o placă de tăiere și felie.
Garnisiți cu cilantro și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.