Muschiu prajit si cartofi rosii

Mușchiul prăjit și cartofi roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 806 calorii , 38 g de proteine și 48 g de grăsime fiecare. Pentru 5,95 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de supă de vită, căței de usturoi, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , delicioasă mușchie de porc prăjită cu ciuperci și salată de roșii și mușchi de porc prăjit cu piper și lămâie, cu umplutură de pâine de porumb .
Instrucțiuni
Tăiați mici fante în muschi; asezati cate o felie de usturoi in fiecare fanta.
Combina cimbrul si 1 lingurita de ardei; frecați peste carnea de vită. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită în ulei pe toate părțile.
Puneți într-o tigaie mică, puțin adâncă.
Presărați cartofii cu piper rămas; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumenesc usor.
Scoateți în tava de prăjire.
Adăugați treptat bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă peste carne și cartofi.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-40 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°) și cartofii sunt fragezi.