Muschiu cu sos cremos de usturoi

Muschiu cu sos cremos de usturoi
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, muschiul cu sos cremos de usturoi ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și cetogenă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 636 de calorii, 30 g de proteine și 55 g de grăsime fiecare. Pentru 5,05 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână boabe de piper, ulei vegetal, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum: Friptură de mușchi de vită cu ierburi usturoi cu sos cremos de hrean, Cel mai bun muschiu de vită cu sos cremos de muștar și Muschiță de porc cu sos cremos de ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați jumătate din muștar, opt căței de usturoi și 1 lingură boabe de piper; acoperiți și procesați timp de 1 minut, răzuind părțile laterale din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Vită, Tăiată La JumătateFriptură De Muschi De Vită, Tăiată La Jumătate
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1 lingură de ulei; procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se întinde peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare. Carne de vită brună, câte o bucată, pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți într-o tavă de prăjire mică acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți, neacoperit, la 400° timp de 25-45 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți pe un platou de servire cald.
8
Se lasa sa stea 10-15 minute.
9
Între timp, tocați usturoiul rămas. Într-o cratiță, combinați usturoiul, smântâna pentru frișcă, smântâna și muștarul și boabele de piper rămase. Gatiti si amestecati la foc mic pana se incalzesc. felie carne de vită; se serveste cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista