Muschi de porc umplut cu sos caramelizat de ceapa-afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc umplut cu sos de ceapă-afine caramelizat. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, ulei de măsline, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați orizontal prin centrul fripturii, tăind, dar nu prin cealaltă parte folosind un cuțit ascuțit; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați 2 căni de suc și următoarele 3 ingrediente (prin 2 linguri de zahăr) într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Adăugați friptură în pungă; sigiliu. Marinați în frigider 4 ore, întorcându-vă ocazional.
6
Scoateți friptura din pungă și uscați-o; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Combinați pere, brânză și afine uscate; presărați amestecul de brânză peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
10
Se presară cu 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați friptura; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
13
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
14
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere; tăiați în felii groase de 1/4 inch.
16
În timp ce friptura se coace, adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați afine proaspete, 1/2 cană de suc și 3 linguri de zahăr în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când afinele apar și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick