Muschiș de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați muschi de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină, piure de mere și sos de cidru. Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de salvie, oțet de mere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiu de vită umplut cu Haricot Verts și piure de rădăcină de cartofi și țelină , piure de rădăcină de țelină și mere și piure de rădăcină de țelină și mere .
Instrucțiuni
1
Combinați rădăcina de țelină, ceapa, mărul, salvie și bulionul de pui într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute, până când rădăcina de țelină este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Telina
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți frunzele de salvie și scurgeți supa, rezervând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți amestecul gătit într-un robot de bucătărie cu sare și adăugați 1/2 cană de lichid rezervat, apoi mai mult lichid cu o lingură pentru a obține consistența dorită. Se face piure timp de 30 de secunde până se omogenizează. Rezervați (amestecul va rămâne cald în bolul robotului de bucătărie timp de aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Faceți carne de porc: preîncălziți broilerul. Uscați muschiul de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Combinați zahărul, semințele de țelină, salvie, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste tot muschiul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Semințe De țelină
Carne De Porc
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați-l pe tava pentru grătar și prăjiți aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte, până când carnea este fiartă, dar încă roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
7
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați în felii de 1/4 inch.
1
Încinge uleiul într-o tigaie de mărime medie la foc mediu,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se caleste şalota, amestecând des, până când devine moale şi translucida, dar nu se rumeneşte aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați cidru de mere și gătiți până când toate, cu excepția a 2 linguri de cidru, au fost gătite și șalota este glazurată cu cidru redus, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
4
Adăugați bulion de pui, oțet și sare și gătiți încă 2 minute. Pentru a servi, puneți 1 cană de piure pe o farfurie. Acoperiți cu 4 felii de carne de porc și 1 1/2 linguri de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ