Muraturi De Sparanghel

Muraturi De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați murăturile de sparanghel. Această rețetă face 25 de porții cu 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de oțet, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigider Sparanghel Muraturi, Spring Sweet Pea / Asparagus muraturi din "Sara Foster' s Southern Kitchen", și Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea de jos a sparanghelului, astfel încât sparanghelul să se încadreze în 2 (1-qt.) sterilizate conserve borcane, lăsând 1/2-inch headspace. Aruncați capetele de sparanghel. Împărțiți sarea și următoarele 4 ingrediente între borcane. Împachetați sparanghelul tăiat, capetele ascuțite, în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Aduceți oțet, zahăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă amestecul de oțet peste sparanghel, umplând la 1/2 inch de sus. (Umpleți borcanele cu apă caldă suplimentară, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile. Se agită pentru a combina și se răcește 24 de ore. A se păstra la frigider până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista