Murături De Hrean Cu Panglică Albastră

Murături De Hrean Cu Panglică Albastră
Murăturile de hrean cu panglică albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 10 porții cu 254 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oțet, rădăcină de hrean, castraveți de murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Sos De Hrean Cu Muraturi, Murături De Hrean De Modă Veche, și Pâine De Secară Cu Panglică Albastră.

Instrucțiuni

1
Înmuiați castraveții în apă rece cu gheață timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
Sterilizați 5 (1 litru) borcane cu capace și inele și păstrați fierbinte.
3
Într-o oală mare, combinați apa, oțetul, zahărul și condimentele de decapare. Se amestecă pentru a dizolva zahărul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
În timp ce amestecul se încălzește, așezați următoarele lucruri în fiecare borcan: 1 lingură de sare, 2 căței de usturoi, 2 fâșii de hrean și câteva crenguțe de mărar. Tăiați capetele de castraveți și faceți o fantă în pielea fiecăruia, astfel încât saramura să se înmoaie și orice aer să poată ieși. Împachetați castraveții în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă saramura clocotită în borcane până la 1/2 inch de jante. Sigilați cu capace și inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Aduceți apa la fierbere în oala în care ați sterilizat borcanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Puneți borcanele în apă și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Lăsați-i să stea acolo până când apa este rece. Testați borcanele pentru o etanșare bună apăsând pe centrul capacului. Refrigerați orice borcane desigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista