Murăturile de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de fulgi de piper, ghimbir, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Murături De Dovlecei, Murături De Dovlecei, și Murături De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați oțetul, 1/2 cană de apă, ardei iute, ghimbir, zahăr și sare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Oțet
Ghimbir
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați fulgii de ardei roșu și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
4
Așezați dovleceii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă saramura de oțet și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră, amestecând ocazional. Murăturile de dovlecei pot fi păstrate la frigider timp de 1 săptămână.