Murătură De Șalotă Caramelizată
Caramelizat șalotă murătură ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 3. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 374 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Iaurt De Eșalotă Caramelizat, Unt De Șalotă Caramelizat, și Vinetă De Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți șalotele și feliați-le subțire.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic. Când face spumă, adăugați șalotă feliată.
Amestecați șalotele pentru a le acoperi cu unt.
Adăugați sare de mare și zahăr și amestecați din nou.
Fierbeți șalotele, amestecând regulat, până când se rumenesc profund și se reduc în volum cu cel puțin jumătate. Acest lucru ar trebui să dureze între 30-45 de minute. Dacă încep să se lipească în timpul gătitului, adăugați un strop de apă pentru a preveni rumenirea și pentru a încuraja înmuierea.
Odată ce șalotele sunt mult reduse, ridicați focul la mediu-mare și adăugați rozmarin, piper și oțet balsamic.
Gătiți șalotele timp de 6-8 minute la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când oțetul s-a redus și șalotele nu par deloc apoase.
Când s-a terminat de gătit, serviți cu brânză de capră, burgeri sau drapat peste verdeață robustă de salată. Se va păstra în frigider timp de 7-10 zile și se îngheață bine timp de până la 6 luni.