Muștar Coniac
Muștar coniac ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar maro, semințe de muștar, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui prăjit la tigaie cu sos de muștar coniac, Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac, și Cremă De Coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți semințele de muștar, 1/3 cană de apă, coniac și oțet într-un castron și amestecați pentru a scufunda complet semințele. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 2 până la 3 zile.
Amestec de muștar vârtej într-un blender cu zahăr brun și sare până la omogenizare.
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.