Mușchiuleț de porc Teriyaki-Portobello

Mușchiuleț de porc Teriyaki-Portobello
Mușchiul de porc Teriyaki-Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Această rețetă conține 8 porții, cu 644 de calorii , 48 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,63 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . Mergi la magazin și cumpără ceapă, friptură de mușchi de porc, apă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Cu un scor spoonacular de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt mușchiul de porc la cuptor cu mere , mușchiul de porc glazurat cu zahăr brun și balsamic și friptura de mușchi de porc suculentă și fragedă .

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și condimentele pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carnea de porc, câte o porție pe rând, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, rumeniți-o pe toate părțile în 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați carnea și sosul într-un slow cooker de 4 litri. În aceeași tigaie, sotați ciupercile și ceapa în uleiul rămas până se înmoaie; adăugați-le în slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un bol mic, combinați apa, sosul teriyaki și amestecul de sos; turnați deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți carnea de porc pe un platou de servire și păstrați-o caldă. Îndepărtați grăsimea din sucul de gătit; transferați lichidul într-o cratiță mare. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Combinați amidonul de porumb cu apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se servește cu carne de porc și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista