Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., mușcăturile de miel umplute cu usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 631 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 7,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capete de usturoi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, Cotlet de miel la grătar cu sos Cabernet-mentă și piure de usturoi, și Lomb de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu hash de roșii servit pe Crostini.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline și fulgii de chili la foc mic timp de 1 minut. Opriți focul și adăugați oregano, usturoiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă amestecul din tigaie și într-un castron. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
1
Feliați coapsa de miel pe lungime (ca și cum ar fi filetat) în 2 bucăți de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosind un ciocan sau călcâiul palmei, bateți ușor carnea la aproximativ 1/4 inch grosime, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Apă Pentru A Permite
2
Așezați carnea într-un vas nemetalic și turnați marinată de oregano rezervată peste carne. Întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi, acoperi și refrigera cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Apă Pentru A Permite
3
Când sunteți gata să gătiți, pregătiți grătarul sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți mielul din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
5
Întindeți aproximativ 1 lingură de pastă de usturoi pe fiecare dintre bucățile de miel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazare Decojita, Optional
6
Rulați carnea pe lungime de la capăt la capăt și așezați-o pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Ungeți cu ulei de măsline. Grătiți sau fierbeți până la coacerea dorită, 10 până la 15 minute pentru carnea medie-rară, în funcție de căldura grătarului. Întoarceți carnea ocazional pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Îndepărtați straturile exterioare de piele de pe capetele de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
10
Tăiați partea superioară 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
11
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă bine, se introduce la cuptor și se prăjește până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să se răcească.
13
Când usturoiul este suficient de rece pentru a se manipula ușor, stoarceți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piei pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată