Mozzarella proaspătă și roșii

Mozzarella proaspătă și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mozzarellan și roșii proaspete. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 256 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Proaspătă De Roșii Și Mozzarella, Salată Proaspătă De Roșii Mozzarella, și Salată Proaspătă De Mozzarella Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Pe farfurie rotundă, aranjați felii de roșii și brânză alternativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2
Stropiți ulei și oțet peste roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se presară busuioc și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute pentru a amesteca aromele. Acoperiți și refrigerați resturile.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista