Mousse De Zmeură

Mousse De Zmeură
Mousse de zmeură este un fără gluten desert. Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lichior de zmeură, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mousse De Zmeură, Plăcintă Cu Mousse De Zmeură, și Mousse De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Procesați zmeura într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând semințele; pus deoparte. (Pulpa și lichidul trebuie să fie egale cu aproximativ 1 1/2 căni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă sucul de lămâie și 1 lingură de apă rece; presărați gelatină peste amestecul de suc de lămâie. Se amestecă și se lasă să stea 1 minut; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
ApăApă
4
Bateți împreună 1 cană de piure de zmeură, zahăr granulat, ouă și gălbenușuri de ou deasupra unui cazan dublu. Aduceți apa la fierbere ușoară în tigaia de jos; reduceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, 20 de minute sau până când amestecul se îngroașă și ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți amestecul de gelatină în amestecul de piure de zmeură în tigaie, amestecând constant, 1 minut și 30 de secunde sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se amestecă în restul de 1/2 cană piure de zmeură și lichior de zmeură; se răcește 30 de minute sau până la consistența albușului de ou neînvins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De ZmeurăLichior De Zmeură
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți frișca până se spumă; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
9
Se toarnă într-o matriță ușor unsă cu 6 căni; acoperiți și răciți 8 ore sau până când sunt ferme. Desfaceți pe un vas de servit.
10
* 1 pachet (10 uncii) zmeură congelată, dezghețată, poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista