Mousse De Somon
Mousse de somon este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 2 linguri de apă rece într-un bol mic; lăsați să stea 5 minute.
Se adaugă 1/4 cană de apă clocotită, amestecând cu un bici până se dizolvă gelatina; se răcește 15 minute. Se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru), amestecând cu un bici. Se răcește 20 de minute sau până când amestecul se îngroașă.
Puneți brânza de vaci într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de gelatină și maioneza; procesați până se combină bine. Se amestecă amestecul de brânză într-un castron mare; ori în somon și mărar tocat.
Înveliți o tigaie de pâine cu 4 căni sau o matriță metalică cu spray de gătit; tapetați cu folie de plastic. Se amestecă amestecul de somon în tigaia pregătită; acoperiți cu folie de plastic. Se răcește peste noapte sau până se fixează. Răsturnați tigaia pe un platou; îndepărtați folia de plastic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.