Mousse de ficat de pui cu trufe: Spuma di fegati con Tartufo
Mousse de ficat de pui cu trufe: Spuma di fegati con Tartufo necesită aproximativ 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ficat de rață, boabe de piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mousse De Ficat De Pui, și Mousse De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Tăiați ficatul întregului țesut conjunctiv și tăiați orice zone verzi. Într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați frunzele de dafin, usturoiul, țuica și Marsala. Aruncă cu ficatul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ficatul, rezervând marinada. Uscați-le cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare și grea, încălziți cele 4 linguri de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ficatul, frunzele de dafin rezervate și usturoiul și aruncați 20 de secunde sau până când ficatul își pierde culoarea roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
4
Se toarnă marinada și se fierbe aproximativ 2 minute. Ficatul trebuie să fie ferm, dar totuși roz în interior. Scoateți-le din tigaie cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Continuați să fierbeți lichidul până când s-a evaporat tot și untul se pulverizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cele 2 linguri de stoc în tigaie și răzuiți conținutul peste ficat. Se răcește la temperatura camerei. Pureați ficatul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează agresiv cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
6
Aveți la îndemână un castron mare de gheață. Într-un castron mediu, bateți cele 10 linguri de unt cu un bătător portabil la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în piureul de ficat, apoi puneți vasul peste gheață și continuați să bateți la viteză medie 8 până la 10 minute, sau până când amestecul s-a luminat la culoare și este foarte pufos. Acoperiți și refrigerați 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ficat
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Pentru a servi, aduceți mousse-ul aproape de temperatura camerei. Puneți-l în ramekine sau crocuri individuale de 3 inci sau îngrămădiți-l într-o terină de 3 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Presărați generos cu trufa rasă. Însoțiți cu bucăți de pâine crustă de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
9
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire