Mousse au Chocolat
Mousse au Chocolat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 454 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de garnituri: frișcă, extract de vanillan, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, Mousse au Chocolat, și Mousse au chocolat.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste ciocolata; se ia de pe foc.
Bateți bine gălbenușurile de ou și amestecați 1/4 cană de frișcă.
Bateți aproximativ o pătrime din amestecul de ciocolată în amestecul de ouă; bateți înapoi în amestecul de ciocolată rămas. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu-mic pana cand un termometru Inregistreaza 16
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul de portocale și vanilia. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Bateți restul de 3/4 cană de frișcă până se formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ o pătrime din frișcă în amestec de ciocolată răcit; pliați în frisca rămasă.
Spoon mousse în 8 pahare. Acoperiți și răciți bine.