Morels cu andive belgiene

Morels cu andive belgiene
Morels cu andive belgiene necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ciuperci morel, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Andive Belgiene Fierte, Salată Belgiană De Andive, și Salată Belgiană De Andive.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți Andiva; înfășurați în prosoape, închideți într-o pungă de plastic pentru alimente și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Între timp, scufundați morelele în 2 căni de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, 10 până la 15 minute. Ținând morelele în apă, strângeți ușor pentru a masa nisipul liber. Ridicați morelele din apă și strângeți-le uscate. Turnați cu grijă lichidul înmuiat într-un alt recipient; aruncați reziduurile nisipoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4
Scufundați morelele într-o cantitate generoasă de apă rece și masați din nou ușor. Ridicați din apă și stoarceți uscat; aruncați apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
5
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați șalotă, tarhon, oțet și lichid de înmuiere rezervat. Se fierbe la foc mare, amestecând, până se evaporă lichidul, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Adăugați mai multe și 1/4 cană cremă. Se fierbe, amestecând des, până când crema se evaporă și legumele încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
7
Adăugați smântâna rămasă, bulionul de vită, vinul și țuica și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Rezervați câteva frunze de andive pentru a garnisi fiecare farfurie; tăiați fin endive rămase pe lungime. Aranjați frunze de andive și așchii pe farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
9
Aduceți pansamentul morel la fierbere și turnați peste andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista