Morcovi St Clements
Reteta St Clements morcovi pot fi făcute în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la BBC Good Food necesită morcov, unt, coajă de lămâie și ulei de măsline. 136 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum St Clements Smoothie, Morcovi prăjiți și păstârnac cu glazură de miere balsamică (sau doar morcovi), și Recoltați Morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și aduceți o tigaie mare de apă la fierbere.
Tăiați morcovii pe lungime în jumătăți sau sferturi, în funcție de mărimea lor. Introduceți morcovii în tigaie, așteptați ca apa să fiarbă din nou, apoi gătiți timp de 4 minute.
Se scurge bine, apoi se răstoarnă într-o formă mare de prăjire.
În timp ce morcovii sunt încă fierbinți, aruncați-i ușor cu toată coaja, uleiul, untul, condimentele și feliile de lămâie și clementină. Puneți feliile printre morcovi, astfel încât să nu rămână pe marginile tăvii. Prăjiți 40 de minute până când morcovii sunt aurii și fragezi.