Morcovi prăjiți cu miere și păstârnac
Morcovii prăjiți cu miere și păstârnacul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 171 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ghimbir, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 34 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Morcovi prăjiți și păstârnac cu miere și oțet Balsamic, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Miere Rețetă De Lămâie Și Cayenne, și Morcovi Glazurați Cu Miere Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Aranjați amestecul de legume într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 5 minute.
Se presară cu ghimbir; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți încă 16 minute, amestecând ocazional.
Stropiți mierea peste amestecul de legume; aruncați ușor pentru a acoperi.
Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor.