Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală

Morcovi prăjiți, cu Chile, mentă și glazură portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, coajă de portocală, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Morcovi Prăjiți, Cu Glazură De Chile, Mentă Și Portocală, Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală, și Morcovi prăjiți cu glazură de portocale Madeiran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți sucul, 1 lingură de ulei și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca; pune deoparte.
Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, piper roșu zdrobit și sare în mediucastron.
Adăugați morcovi și aruncați pentru a acoperi. Scrapecarrot amestec pe mare cu ramă bakingsheet. Aranjați morcovii într-un singur strat.
Prăjiți morcovii până aproape fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute(în funcție de dimensiune).
Adăugați amestec de sucși aruncați pentru a amesteca. Prăjiți până când sucurile sunt reduse la glazura și acoperirea morcovilor, amestecând ocazional, cu aproximativ 10 minute mai mult.Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Transferați morcovii într-un castron mare; adăugați mentă și coaja de portocală și aruncați pentru a amesteca.
Transferla vasul de servire.