Morcovi Glazurați
Morcovii glazurați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 139 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați ginger ale, pudră de chili, sare kosher grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați Pentru Doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie de 12 inci la foc mediu, combinați morcovii, untul, sarea și ghimbirul. Acoperiți și aduceți la foc mic. Odată ce fierbeți, scoateți capacul, amestecați și reduceți focul la minim. Acoperiți din nou și gătiți timp de 5 minute.
Scoateți capacul, adăugați pudra de chili și creșteți focul la mare. Gatiti, aruncand ocazional, pana cand ginger ale se reduce la o glazura, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Se toarnă într-un vas de servit și se presară pătrunjel.