Morcovi De Chimen Prăjiți
Morcovii de chimen prăjiți sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, portocale, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen, Morcovi Prăjiți Cu Chimen De Vanilie, și Morcovi prăjiți cu rozmarin și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Pe o foaie de copt cu margini, combinați morcovii, 2 linguri de ulei, nucile de pin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și întindeți-le într-un singur strat. Prăjiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Între timp, segmentați portocala tăind coaja și miezul alb. Apoi, tăiați pe ambele părți ale fiecărui segment, eliberând segmentele de membrană.
Așezați segmentele într-un castron, apoi strângeți membranele peste ele pentru a extrage orice suc rămas. Se amestecă chimenul, ceapa verde și uleiul rămas. Aranjați morcovii pe un platou și lingurați amestecul de portocale deasupra.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.