Morcovi Cu Zahăr Brun
Morcovii cu zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 196 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită melasă, morcovi, zahăr brun și rozmarin. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Ciuperci Balsamice Cu Zahăr Brun, Somon cu zahăr brun afumat cu ceai, și CR cromme Anglaise cu căpșuni cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține morcovii, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați morcovii și condimentați cu sare și piper negru. Folosind o lingură de lemn, amestecați morcovii pentru a acoperi cu ulei și condimente.
După ce morcovii au fiert câteva minute, adăugați zahărul brun și melasa și continuați să gătiți, amestecând din când în când.
Adăugați puțină apă, astfel încât să poată deveni fragede fără a arde zahărul. Continuați să gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, dar sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi morcovii și ar trebui să bule în jurul marginilor tigaiei. Morcovii trebuie să fie fragezi și destul de cedenți atunci când sunt străpunși cu vârful unui cuțit.
Adăugați untul și crenguta de rozmarin. Odată ce untul s-a topit, îndepărtați crenguta de rozmarin și aruncați-o.
Transferați morcovii într-un castron de servire și garnisiți cu blaturi de morcov tocate.
Serviți imediat sau lăsați să se "odihnească" puțin înainte de servire.