Morcov pur și simplu cu măsline Kalamata
Morcovul pur Cu măsline Kalamatan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 171 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, unt, kalamata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Măsline Kalamatan Cu Ierburi, Baie grecească cu 5 straturi cu măsline Kalamatan, și Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
Acoperiți morcovii și usturoiul cu apă sărată cu 1 inch într - o cratiță de 2 până la 3 litri și fierbeți, parțial acoperit, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se curăță morcovii și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie cu unt și bulion până se omogenizează.
Transferați pur și simplu în cratiță și adăugați măsline, apoi gătiți la foc mic, amestecând frecvent, până când este fierbinte.