Moqueca-tocană de pește Brazilian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 611 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 121 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți apă, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Moqueca-Tocană De Pește Braziliană, Tocană De Pește Braziliană / Moqueca, și pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană).
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de pește într-un castron, adăugați usturoiul tocat și sucul de lămâie, astfel încât bucățile să fie bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Avocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați generos peste tot cu sare și piper. Păstrați la rece în timp ce pregătiți restul de supă.2 Dacă intenționați să serviți supa cu orez, începeți cu orezul. Aduceți câteva căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați 1/2 ceapă tocată și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde, până când usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
6
Adăugați orezul alb crud și amestecați pentru a acoperi complet cu uleiul, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
7
Adăugați apa clocotită. (Suma depinde de marca dvs. de orez, verificați pachetul. Dacă nu se dau cantități, adăugați 1 3/4 cană de apă pentru fiecare cană de orez.) Se amestecă 1 linguriță de sare. Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul, acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 minute, după care, scoateți-l de pe foc până când este gata de servit cu supa.3 Înapoi la supă. Într-o tigaie mare acoperită (cum ar fi un cuptor olandez), acoperiți fundul cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa tocată și gătiți câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați ardeiul gras, boiaua și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Se presară generos cu sare și piper. (Cel puțin o linguriță de sare.) Gatiti cateva minute mai mult, pana cand ardeiul gras incepe sa se inmoaie. Se amestecă roșiile tocate și verdeața de ceapă. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute, neacoperit. Se amestecă coriandrul tocat.3 Folosiți o lingură mare pentru a îndepărta aproximativ jumătate din legume (le veți pune înapoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Verzii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Întindeți legumele rămase pe fundul tigaiei pentru a crea un pat pentru pește. Aranjați bucățile de pește pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Se presară sare și piper. Apoi adăugați înapoi legumele îndepărtate anterior, acoperind peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță Brite
13
Se toarnă lapte de cocos peste pește și legume.4 aduceți supa la foc mic, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Gustați și reglați condimentele. Poate fi necesar să adăugați mai multă sare (probabil), suc de lămâie sau lămâie, boia de ardei, piper sau fulgi de chili pentru a obține supa la condimentul dorit pentru gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.