Monica ' s He-Man Chili

Monica He-Man Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 406 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Un amestec de slănină, roșii, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Salata Monica, Languste Monica, și Monica Bhide ' s Chile Pea Puffs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți slănina până se rumenesc uniform și crocante. Rezervați sucurile în tigaie și puneți slănina deoparte. Rumeniți cârnații în sucurile de slănină. Pune deoparte. Gatiti carnea de vita macinata in tigaie pana se rumeneste uniform. Pune deoparte.
Sotati ceapa si ardeiul verde in sucurile de tigaie pana se inmoaie.
Într-o oală mare la foc mediu, amestecați slănina, cârnații, carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și ardeiul jalapeno.
Se toarnă vinul și roșiile și se condimentează cu pudră de chili. Gatiti 20 de minute, amestecand des.
Se amestecă în fasole, și să continue să gătească și se amestecă 25 de minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada